Ilyen Keszthely új szállodája: a Sirius megnyitotta a kapuit (tvkeszthely.hu)

Átadták Keszthely legújabb szállodáját. A négy csillag superior besorolású Sirius Hotel közvetlenül a Balaton-parton nyújt minőségi szolgáltatást a vendégeknek. A szálloda május elsején nyitotta meg kapuit.

 

A Sirius Hotel épülete összesen tizenegyezer négyzetméter alapterületen fekszik. 128 elegáns szobát, valamint lakosztályokat alakítottak ki a legújabb szállodában. Kikapcsolódást nyújt majd hét medence, valamint tíz szauna attrakciós wellness kínálattal készülnek a szezonra. Két étterem, három bár is várja majd az ide érkező vendégeket.

„A város számára reméljük, hogy még több vendéget, még több családot, még több gyerekeket, felnőtteket jelenthet, az biztos. Mind vendég szempontból, és szerintem dolgozók szempontjából is. Hatvanöt fős személyzettel fogunk indulni, úgyhogy bízunk benne, hogy egy kicsit a munkaerőpiacnak is itt a környéken jót fog tenni majd”

– mondta Bihari Dávid szállodaigazgató.

A szálloda avatóünnepségén Manninger Jenő, Keszthely polgármestere köszönetét fejezte ki azoknak, akik hozzájárultak az újabb szálloda létrehozásához. A Sirius Hotel a Kisfaludy programnak köszönhetően épül meg Keszthelyen.

Manninger Jenő, Keszthely polgármestere:

Ez egy olyan hotel, ami, ha valaki bejön ide, látja, hogy nagyon szép, belülről is. Kiváló szobák vannak. Láthatóan nagyon felkészültek a jó szolgáltatásra. Persze az igazi értéke az, hogy a keszthelyi Balaton-parton van. Nekünk is ez az értékünk, úgyhogy a Helikon hotellel együtt én azt gondolom, most már Keszthely is elmondhatja, hogy vannak megfelelő szállás- és férőhelyei. Programokkal együttműködve a város is együttműködik a szállodákkal, hogy minél többen jöjjenek, és hogy minél több vendég legyen és élettel teljen meg ez a part.

A wellness részleg és az étterem várhatóan nem csak a szállóvendégeknek lesz nyitott, mindenki használhatja. Az épületet körülvevő területen parkolókat építettek és a Balaton-parthoz méltó zöldövezeti zónákat, parkot alakítanak ki a későbbiekben. A négy csillag superior Sirius Hotel május elsején nyitotta meg kapuit. A jövőben különböző programokkal várják a helyi lakosokat is – a Keszthelyi TV tudósítása szerint.