Ünnepi csobbanás a Balatonba október 23-án

Már két helyszínre is várják a fürödni vágyókat október 23-án. Zamárdiban „Csobbanás a szabadságért” címmel szerveznek fürdőzést, Balatonlellén pedig meghirdették „Közös októberi csobbanás a Balatonban” elnevezésű akciót. 

„Szombaton megmutattuk mint tud Balatonlelle a hegyen, most mutassuk meg a vízben is. Még nincs vége a szezonnak, fürödjünk együtt egy nagyot!” – áll a Tóth Balázs vezette BL Yachtclub & Apartments és a #hellobalatonlelle által szervezett akció felhívásában. A Facebookon közzétett esemény leírása szerint a meteorológusok október 23-ra 25° körüli hőmérsékletet ígérnek, így mindenkit invitálnak a Yachtklub strandjára, 14:00-ra egy közös fürdőzéssel egybekötött ünnepségre.

„Mivel a nyárnak nincs vége, szeretettel várunk mindenkit, egy talán utolsó közös csobbanásra 14, 30-kor Zamárdiba” – ez már a Csobbanás a Szabadságért akció Facebookon közzétett felhívása. A Pach Gábor pálinkafőző, a Balatoni KÖR egyik alapítója által szervezett esemény leírásában továbbá olvasható: ami biztos lesz, szép idő, üdítő, hideg sör, Fenegyerek pálinka.