Borzongás hétvégéje jön Balatonfűzfőre

A 2017-es, 2018-as sikeres éjszakai túra kapcsán a szervezők úgy döntöttek, hogy 2019-ben is megrendezik a Borzongás éjszakáját Balatonfűzfőn. A rendezvényt a helyi civilszervezetek segítségével szervezi a Balatonfűzfő-Litér Turisztikai Egyesület.

 

A Borzongás éjszakája vár mindenkire, aki a Jókai iskola udvarára benéz, a Balaton Secreto Szabadulószobák horrorházának a környéke sok sejtelmes történetet ígér – áll a rendezvény leírásában.

Lesz rút banya mérgezett almával, táncoló boszorkányok, lesznek szörnyek, zombik, Drakulák, beöltözött merénylők, lepkeszörnyek, langaléta garabonciások, túlélők és mindenki, aki szeretne egy kicsit nevetni és kész a mókára. Október utolsó szombatján meg fog telni különös fényekkel, és „halottak szellemeivel” a volt Jókai iskola parkja. Innen egy éjszakai túra indul, ahova jelmezbe beöltözött családokat, baráti társaságokat várnak, csoportosan vagy egyénileg.

A túra útvonalán, különleges események fognak történni. Az este 5 órai indulással elkezdődik a BORZONGÁS KALANDTÚRA. Nem várt eseményekkel, titkokkal, különlegességekkel várják az indulókat, bájitallal és Drakula bulival az érkezőket.

A Balatoni Bob Szabadidőpark jóvoltából kisvonat szállítja oda-vissza a vendégeket hajnalig.