Új közösségi térrel, piaccal várják az érdeklődőket Alsóörsön

A Balaton Riviéra Turisztikai Egyesületnél április közepén ért véget a Mandulavirágzás teljesítménytúra, melyet Pataki Júlia TDM menedzser kitűnőnek értékelte. Ráadásul a tervezett nyári piaci helyszínük, új közösségi terük megújítására beadott pályázatuk pozitív elbírálásban részesült.

 

Az idei, rendhagyó, egyénileg teljesíthető túrát sikeresnek értékeltük. Ami számunkra a legnagyobb öröm, hogy nagyon közelről és nagyon messziről is érkeztek résztvevők. Mindkettőnek ugyanannyira örültünk, mert nagy dolognak tartjuk, hogy például Alsóörsről, Lovasról, vagy éppen Balatonalmádiból és Balatonfüredről is tudtunk megszólítani túrázókat. A legtávolabbi résztvevők pedig Sükösdről érkeztek, ami szintén köszönetet érdemel. Amint lehetséges lesz, azért szeretnénk visszatérni a hagyományos túraszervezéshez, hiszen nekünk is fontos a személyes találkozás a résztvevőkkel 
 – mondta Pataki Júlia, aki egy másik jó hírrel is szolgált.
A tervezett nyári piaci helyszínük, illetve új közösségi terük megújítására, kialakítására beadott pályázatuk pozitív elbírálásban részesült, így azon dolgoznak most, hogy minél hamarabb kezdődhessenek a munkálatok. A vasútnál is halad a munka, így velük is egyeztetniük kell a munkafolyamatokat, hogy ne akadályozzák egymást, de bíznak benne, hogy a tervezett időpontra, június végére elkészülnek és bemutathatják a sok újdonságot és az új környezetet az érdeklődőknek – olvasható az Alsóörsért Közösen Facebook oldal bejegyzésében.