Körözött személyeket fogtak el Siófokon és Balatonbogláron (police.hu)

A somogyi rendőrök két körözöttet is kézre kerítettek. Az egyiket Siófokon, a másikat pedig Balatonbogláron fogták el. Az egyiküket a megyei fogdára, a másikukat pedig a megyei végrehajtási intézetbe vitték. 

A siófoki körzeti megbízottak 2020. február 8-án dél körül egy Siófok belterületén közlekedő személyautót ellenőriztek. Megállapították, hogy a jármű egyik utasa ellen a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság szabálysértési elzárás végrehajtása miatt körözést bocsátott ki. A rendőrök a 21 éves tamási férfit elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, majd a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájára vitték.
A balatonboglári körzeti megbízottak szintén a déli órákban ellenőriztek egy szőlősgyöröki lakost. Megállapították, hogy a 61 éves férfivel szemben a Kaposvári Törvényszék Büntetés-Végrehajtási Csoportja elfogató parancsot adott ki. A rendőrök a férfit elfogták és előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra, ahonnan a Somogy Megyei Büntetés-Végrehajtási Intézetbe vitték – olvasható a police.hu-n megjelent közleményben.