Három hétre bezár a Balatonhoz közeli marcali fürdő (Termál Online)

A téli tanítási szünet idején, valamint november elsején nem lesz nyitva a Marcali Fürdő. Január első hetének utolsó napján nyitnak újra – írja a Termál Online híre alapján a napi.hu.

A Balaton délnyugati részétől 14 kilométerre fekvő Marcali város termálfürdője már jó előre jelezte, hogy idén téli leállást tartanak. Az üzemszünet december 19-én kezdődik és 2023. január 7-ig tart, január 8-án, egy vasárnapi napon nyitnak újra. Azaz a vendégek egy nap híján három hétig nem látogathatják a fürdőt.

Fontos tudnivaló azoknak, akik a közelgő hosszú hétvégén keresnék fel a Marcali Fürdőt, hogy november 1-jén, kedden szintén zárva tart a létesítmény – írja a szakportál.

A napi belépő ára jelenleg felnőtteknek 3000 forintba, gyerekeknek, diákoknak, nyugdíjasoknak pedig 2100 forintba kerül.

Termálvizük gyógyvíz minősítéssel rendelkezik. Marcaliban nátrium-hidrogénkarbonátos, kloridos víz tör fel, ami a hivatalos javallatok szerint reumatikus térd-, csípő- és gerincízületi bántalmak, egyes nőgyógyászati megbetegedések és idegrendszeri panaszok kezelésére alkalmas.