Fürdőbe csábítják az iskolai osztályokat (turizmus.com)

A Magyar Fürdőszövetség idén is meghirdette „Sulival a Fürdőbe!” nevű akcióját tagjai között, melyhez az ország minden részéből csatlakoztak a fürdők. Az akcióban részt vevő fürdőlétesítmények június 1. és június 15. között kedvezményekkel, plusz szolgáltatásokkal, csoportos belépőjegyekkel várják az iskolai osztályokat.

Az iskolai tanév utolsó két hetében meghirdetett akcióval a Magyar Fürdőszövetség szeretné ösztönözni az általános és középiskolai tantestületeket arra, hogy az osztályokkal, diákokkal látogassanak el a fürdőkbe, strandokra és vegyék igénybe a szolgáltatásaikat.

A Fürdőszövetség további célja, hogy a fiataloknak kedvet teremtsenek a strandoláshoz a nyári szünet alatt: a fürdőkben hatóságilag ellenőrzött vízminőség mellett, biztonságos vízi élményt tudnak nyújtani a kockázatosabb szabadvízi strandolásnál.

A fürdők csatlakozása önkéntes, mindenki önállóan, a szolgáltatás struktúrájához képest alakítja ki saját ajánlatát, amivel a diákokat, az osztályközösségeket fogadja – írja a turizmus.com.