Bajnok lehet a Veszprém (veol.hu)

Az utolsó fordulót rendezik meg ma az MTD Hungária megye I-es labdarúgó-bajnokságban. Az éllovas Magyarpolányban biztosíthatja be bajnoki címét. 

Magyarpolányban lép pályára a listavezető VLS Veszprém a szezon utolsó fordulójában. A bakonyiak egy ponttal előzik meg a második Balatonfüredi FC-t, tehát még az utóbbi is lehet befutó. Nagy reményeket azonban nem táplálhatnak a Balaton-partiak, hiszen a Veszprém rendkívül magabiztosan menetelt ezen a tavaszon. Balatonfüredi ven­dégjátékán (az a meccs 1-1 lett) kívül meg sem tudta szorítani senki Pető Tamás alakulatát.

A BFC a már biztos bronz­érmes Úrkút SK-t fogadja a ­zárófordulóban. Az is eldőlt már, hogy az FC Zirc végez a sereghajtó, a Herend pedig az utolsó előtti pozícióban. A párosítások: Balaton­almádi–Ajka Kristály (a meccset Veszprémben, a műfüves pályán rendezik), Tapolca–Gyulafirátót, Herend–Várpalotai BSK, Balatonfüredi FC–Úrkút, Devecser SE–Tihanyi FC, Csetény–Fűzfői AK, Magyarpolány–VLS Veszprém, Sümeg VSE–FC Zirc. A mérkőzések 17 órakor kezdődnek. A kiírás szerint az utolsó két helyezett búcsúzik az osztálytól, a bajnok pedig osztályozót játszhat az NB III-as tagságért – olvasható a veol.hu összeállításában