Forgalomkorlátozás az M7-es autópályán (frissítve 18:38)

Balatonkeresztúr térségében halálos közlekedési baleset történt, az M7-es autópálya Nagykanizsa irányába tartó oldalán, nem sokkal 14 óra után. A forgalmat egy időre elterelték, majd az M7-es belső sávján megindult a közlekedés – a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az M7-es autópálya 170-es kilométerszelvényénél, a balatonkeresztúri lehajtónál – eddig tisztázatlan körülmények között – két gépkocsi összeütközött, amelynek során egy asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A balesetben további kilenc személy megsérült, akiket kórházba szállított a mentőszolgálat.

A rendőrség az autópálya Nagykanizsa irányába tartó forgalmát 14 óra 19 perctől 17 óra 38 percig a 160-as kilométerszelvénymél a 7-es számú főútvonalra terelte. A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés folyamatban van, a balesettel érintett útszakaszon a külső és a leállósávot lezárták, közlekedni rendőri irányítás mellett a belső sávon lehetséges.

(15:28)

(frissítve 18:38)