Együttműködésben Veszprém megyei polgárőreivel (veol.hu)

Közösen értékelték a munkát a Veszprém megyei polgárőrök és a rendőrök a Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetsége (VMPSZ) év végi gyűlésén, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság (VMRFK) színháztermében. 

Dézsi János, a Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetsége elnöke elmondta, a megye polgárőrei együttműködve az önkormányzatokkal, a rendőrséggel és a katasztrófavédelemmel kiemelkedő eredményt értek el – tudósít a veol.hu.  Anda György rendőr ezredes, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes köszönettel szólt a polgárőrök áldozatos munkájáról, amit a közbiztonságért végeztek, majd hozzátette, továbbra is számít az egyesületekre. Mint mondta, a rendőrség autókkal és segédmotor-kerékpárral segítette a polgárőrök szolgálatát. Javasolta a létszám bővítést, és a fiatalok toborzását. A találkozón elismeréseket is átadtak, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság „Sárkányölő Szent György” emlékplakettet adományozott tíz polgárőrnek, akik kiemelkedő munkát végeztek a megye közbiztonságáért.

Elköszöntek a polgárőrök Tarcsa Csaba rendőr dandártábornoktól, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda igazgatójától, korábbi Veszprém megyei rendőr-főkapitánytól, akinek emléktárgyat adományoztak és megköszönték a polgárőrség támogatását.