Dílerekre csaptak le a siófoki rendőrök (police.hu)

A rendőrök a Siófoki Rendőrkapitányság felderítői által beszerzett adatok alapján 2022. október 11-én a délutáni órákban Siófokon, a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai (MEKTA) segítségével három drogdílert és három kábítószer-fogyasztót fogtak el – írja a police.hu.

A végrehajtott kutatások alkalmával készpénzt, -közel ötmillió forint utcai értékű- 400 gramm amfetamingyanús anyagot, mobiltelefonokat, valamint kábítószer fogyasztáshoz és eladáshoz használatos eszközöket, tárgyakat foglaltak le.

A nyomozók egy 24 éves ádándi, egy 19 éves siófoki férfit, továbbá egy 43 éves siófoki nőt kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A 22 éves siófoki J. Brendont, az 58 éves J. Jánost, valamint egy 31 éves szabadhídvégi lakost pedig kábítószer-kereskedelem bűntett, és kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A dílereket őrizetbe vették őket és kezdeményezték letartóztatásukat.