Cserbenhagyót keresnek a balatonalmádi rendőrök (112press.hu)

A balatonalmádi rendőrök cserbenhagyás miatt indítottak eljárást egy Balatonakarattya külterületén történt baleset kapcsán, ahol a balesetben vétlen sofőr hajtott el a helyszínről. Várják a szemtanúk jelentkezését – írja a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságra hivatkozva a 112press.hu.

 
A Balatonalmádi Rendőrkapitányság nyomozást folytat a 19080/475/2020. bűnügyi számon cserbenhagyás vétség elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen.
Az eljárás adatai szerint 2020. október 20-án 9 óra 45 perc körül Balatonakarattya külterületén, az M7 autópálya Budapest felőli lehajtója, és a 71-es számú főút kereszteződésében közlekedési baleset történt.

Egy fehér ponyvás tehergépkocsi Lepsény felől közlekedett a 71-es számú főúton Balatonakarattya irányába, melynek az M7 autópályáról lehajtó Citroen C3 típusú személygépkocsi nem adta meg az elsőbbséget, és a teherautó oldalának ütközött. A személygépkocsi az ütközés következtében az úttest jobb oldalán lévő árokba csapódott. A tehergépkocsi vezetője az ütközést követően nem állt meg, onnan segítségnyújtás nélkül továbbhajtott Balatonakarattya irányába.

A rendőrség azon szemtanúk jelentkezését várja, akik a fenti eseményt látták, esetleg arról felvételt készítettek, illetve a balesettel kapcsolatban bármiféle érdemleges információval rendelkeznek.

A szemtanú jelentkezhet a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon személyesen (Balatonalmádi, Hadak útja 4-6.) vagy hívja a 06-88-428-022-es telefonszámot a 4518-as melléket kérve, illetve névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon – olvasható a portálon.