Balatoni látomás – Újabb misztikus élmények a Balaton-felvidéken

Újabb könyvvel jelentkezett a Balaton-felvidéken játszódó misztikus történetek írója. Gajdos Erika Tímea mostani, két idősíkon játszódó regénye szereplőinek életét teljesen megváltoztatják látomásaik.

1923 nyarán Lénárt Mária, a tehetséges zongoraművész életét gyökeresen megváltoztatják misztikus látomásai, miközben a Badacsony bazaltorgonáinak muzsikáját hallgatja. Inspirálja a smaragdzöld Balaton, a vidék varázslatos energiája, a különleges találkozások, az arisztokrácia és a művészek badacsonyi miliője. A balatonfüredi Erzsébet Szanatóriumban adott jótékonysági koncertje után válaszút elé kerül. Vajon képes lesz átlépni a saját árnyékán, vagy hagyja hogy elnyelje a félelem fenyegető démona?

2023 nyarán Bárdi Júlia elveszetten bolyong a Balaton-felvidéken. Hátra hagyta darabokra hullott világát, és az élete értelmét keresi a balatoni zarándoklaton. Csak a dédmama régi smaragdzöld naplójába lejegyzett balatoni látomások tartják benne a lelket. Arra összpontosít, hogy átélje a megismételhetetlen pillanatot. Nem tesz mást, csak követi a szíve ritmusát. Száz év választja el egymástól a két fiatal nőt, mégis ugyanazt a rajongást élik át a meseszép vidék iránt, amely sorsszerűen megváltoztatja mindkettőjük életét.