Véget ért a HidegenLégió téli vitorlás túrája

A kedden érkezett viharos idő miatt félbeszakította a HidegenLégió csapata az idei Téli Vitorlástúrát. Az elmúlt napokban ugyanakkor rengeteg különleges kalandnak lehettek tanúi a túra résztvevői, valamint a HidegenLégió követői. Most először készültek egyebek mellett gourmet fogások a Balaton közepén.  

(Fotó: Facebook)

A kedden érkezett hidegfront viharos széllökései miatt félbeszakították a szervezők az idei Téli Vitorlástúrát – tudta meg a hirbalaton.hu. Tóth Balázs főszervező elárulta: az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján számítottak a ma érkező viharra éppen ezért már korán útnak indultak Badacsonyból, hogy időben Balatonlellére érjenek.

A vasárnap indult Téli Vitorlástúra keretében a csapat ellátogatott Balatonfenyvesre, majd Badacsonyba. Tóth Balázs szerint az idei esemény különlegessége a vízi piknik volt. A Balaton közepén készítettek különleges, több fogásos gourmet ételeket a Luszi nevű hajó fedélzetén. A főszervező elmondta: bár az idei túra véget ért, tele vannak tervekkel. Elárulta azt is: hogy az elmúlt napokban bebizonyosodott, hogy érdemes a gasztronómiai vonalat továbbgondolni a téli vitorlástúrák alkalmával is.