Vasárnap hajnalban óraigazítás a vasútnál és a Volánbusznál

​Október 29-én kezdődik a téli időszámítás, vasárnap három órakor az órákat hajnali kettőre állítják vissza. Az óraigazítás néhány belföldi és nemzetközi vonatot érint, a menetrendet emiatt nem kellett módosítani. Az óraátállítás a Volánbusz alábbi járatait is érinti. A MÁV-HÉV járatait az óraigazítás nem érinti – közölte a MÁV-VOLÁN-csoport.

Az óraigazítás hajnalán az alábbi 2 és 3 óra közötti vonatok megvárják az óraigazítást és utána a téli időszámítás szerint közlekednek. A fel nem sorolt többi hajnali vonat a nyári időszámítás szerint közlekedik.

Budapest–Győr vonal

A Déli pályaudvarról Budaörsre 2:10-kor induló S10-es vonat (4830), valamint a hozzá csatlakozó Budaörsről Tatabányáig közlekedő pótlóbusz a teljes útvonalon az óraigazítás után, a téli időszámítás szerint közlekedik.

A Komáromból Tatabányára 2:30-kor induló S10-es vonat (4859) a teljes útvonalon az óraigazítás után, a téli időszámítás szerint közlekedik.

Budapest–Esztergom vonal

A Nyugati pályaudvarról Esztergomba 2:25-kor induló S72-es vonat (2020) a teljes útvonalon téli időszámítás szerint közlekedik.

Budapest–Székesfehérvár vonal

A Déli pályaudvarról Székesfehérvárra 2:40-kor induló személyvonat (4790) a teljes útvonalon téli időszámítás szerint közlekedik.

Kaposvár–Siófok vonal

A Tabról Kaposvárra 2:30-kor induló személyvonat (38319) a teljes útvonalon téli időszámítás szerint közlekedik.

Budapest–Vác–Szob vonal

A Nyugati pályaudvarról Szobra 2:50-kor induló S70-es vonat (2330/2380) a teljes útvonalon téli időszámítás szerint közlekedik.

Budapest–Cegléd–Szolnok–Debrecen–Nyíregyháza vonal

A Nyugati pályaudvarról Debrecenbe 2:38-kor induló személyvonat (6020) a teljes útvonalon téli időszámítás szerint közlekedik.

A Debrecenből a Nyugati pályaudvarra 2:30-kor induló Cívis InterRégió (6009) a teljes útvonalon téli időszámítás szerint közlekedik.

Budapest–Szolnok–Békéscsaba vonal

A Szolnokról a Keleti pályaudvarra 2:58-kor induló G60-as vonat (3319) a teljes útvonalon téli időszámítás szerint közlekedik.

A Békéscsabáról Szolnokra 2:49-kor induló gyorsvonat (7449) a teljes útvonalon téli időszámítás szerint közlekedik.

A nemzetközi vonatok és a Volán buszok indulási idejéről itt lehet tájékozódni.