Vasárnap hajnalban karbantartás lesz az útdíjfizetési rendszerekben

Március 10-én, vasárnap hajnali 1:00 és 4:00 óra között tervezett karbantartást hajtanak végre az útdíjfizetési rendszerekben. Mivel ez idő alatt is csak érvényes úthasználati jogosultság birtokában lehet felhajtani a fizetős útszakaszokra, ezért érdemes még időben gondoskodni a megvásárlásáról.

2019. március 10-én, vasárnap hajnali 1:00 és 4:00 óra között tervezett karbantartást hajtanak végre az útdíjfizetési rendszerekben. A fejlesztés elsődleges célja az informatikai háttérrendszerek működésének optimalizálása a gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálás érdekében. A karbantartás az e-matrica és az e-útdíj rendszert egyaránt érinti. A jelzett időszakban a megszokott szolgáltatások (e-matrica és viszonylatijegy-értékesítés, alacsonyegyenleg-értesítés, bírságriasztás) nem lesznek elérhetőek.

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. felhívja mindazok figyelmét, akik vasárnap hajnalban indulnának útnak, hogy a fizetős útszakaszokra a karbantartás ideje alatt is csak érvényes úthasználati jogosultság birtokában lehet felhajtani. Ezért ezt érdemes előre, még a karbantartás kezdete előtt megvásárolni az ematrica.nemzetiutdij.hu, illetve a hu-go.hu weboldalakon, a NÚSZ Zrt. ügyfélszolgálati irodáiban és viszonteladó partnereinél, vagy a Nemzeti Mobilfizetési Rendszeren keresztül (SMS-ben, weben vagy mobilalkalmazás segítségével).