Újraindul a buliélet a siófoki Plázson (startlap.hu)

Június 5-én a Republic, a New Level Empire és Dj Dominique indítja a szezont a „Balaton nagyszínpadán”, egy héttel később pedig Majka & Curtis, Horváth Tamás és a Necc Party hozza mozgásba a bulizókat.

A siófoki „felüdülés-központ” hivatalosan a pünkösdi hétvégén nyitotta meg kapuit, június 5-től teljes fordulatszámon indulhat újra az élet, hiszen végre szabad utat kaptak a koncertek is – tudósít a startlap.hu.

A szezont egy fergeteges estével indítják a Plázson, ahol a Republic és a New Level Empire veszi először birtokba a nagyszínpadot, majd a hajnalig tartó buliról Dj Dominique gondoskodik.

Erre a koncertre a siófoki lakosok a Plázs vendégei, azaz ingyenesen élvezhetik a nyár első igazán felszabadult éjszakáját. A Plázs csapata ezzel a gesztussal szeretné megköszönni mindenkinek, aki a maga területén azon dolgozott, hogy mielőbb túl legyünk az elmúlt nehéz időszakon. Siófokiként nincs más dolguk, mint regisztrálni a https://plazssiofok.hu/meghivo oldalon.

Június 12-én Majka & Curtis, valamint Horváth Tamás lépnek fel, ezt követi a Necc Partyn a ’90-es és 2000-es évek dalaival.