Tisztújítás a Gyenesdiási Turisztikai Egyesületben

Az egyesület vezetősége részben megújult, hiszen négy új tag került be új lendületet, friss szemléletet hozva a munkába. A folytonosságot ezzel párhuzamosan a sok éves tapasztalattal rendelkező tíz fő biztosítja a jövőben. 

A járványügyi korlátozások idén májusban sem tették lehetővé közgyűlés megtartását személyes részvétellel. A Gyenesdiási Turisztikai Egyesület a döntések meghozatalát ülés tartása nélkül, írásos formában bonyolította le.

A közgyűlés elfogadta az elmúlt 3 évben végzett munkáról, megvalósított fejlesztésekről, bevezetett újdonságokról szóló beszámolót, a 2020. évi zárszámadást, beszámolót, és a 2021. évi költségvetést a hozzárendelt feladattervvel – közölte az egyesület.

Mivel lejártak a 3 éves megbízatások, tisztújításra is sor került. Megválasztásra kerültek a következő 3 éves ciklusra a tisztségviselők, melynek eredménye: Somogyi Zoltán elnök, Kiss Zalán és Szalókiné Farkas Piroska elnökhelyettesek, Kovács Judit titkár, választmányi tagok: Dencs Krisztián, László Judit, Riedl Ferenc, Samartinean László, Somogyi Józsefné, Varga Zoltánné, továbbá az önkormányzat képviselője, Gál Lajos polgármester automatikusan tagja a Választmánynak. Felügyelő Bizottság: Szalóky Szilvia, Makó-Hóbár Petra és Valentin Szilveszter.