Ma délután: fenntartható lakhatás – újabb ingyenes online szemléletformáló előadás

A Balaton Fejlesztési Tanács munkaszervezete, a következő szemléletformáló előadást 2023. október 4.-én szerdán tartja 14.00 -16.00 óra között Fenntartható lakhatás címmel. 

 

A Balatoni Integrációs Közhasznú Nonprofit Kft. a környezet védelme, az ökológiai, szociális, kulturális és gazdasági fenntarthatóság érdekében 2020 őszén szemléletformáló rendezvénysorozatot indított, hogy felhívja a figyelmet mindannyiunk személyes érintettségére, a klímaváltozásra, a természeti erőforrások csökkenésére és az ökoszisztémák sérülékenységére.

A rendezvénysorozat online formában kerül megvalósításra, minden hónap első szerdáján, figyelemfelkeltő, érdekes prezentációkkal, filmekkel, amelyek minden érdeklődő partnerünk, továbbá az iskolai oktatás – a tanárok, a diákok és a szülők – és a lakosság számára is segítséget és támogatást nyújt azokban a témákban, amelyek érdeklődésre tarthatnak számot a klímaváltozással, környezetvédelemmel és természetesen a Balatonnal kapcsolatban.

A rendezvényünk célja, hogy a résztvevők új ismeretekkel gazdagodjanak, tudományos értékű előadásokat és közérthető formában ismertetett jó gyakorlatokat hallgathassanak, annak érdekében, hogy a saját felelősség felismerhető legyen mindenki számára, hogy a közös hang megtalálásával a közös cselekvés eredményre vezethessen.

A konferencián való online részvétel nem igényel többet, mint egy internet eléréssel rendelkező desktop/laptop számítógépet vagy okostelefont.

 

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/84582202220?pwd=THp6VXRWQVpDbFZLYXlLbXJ4cTNvUT09

Meeting ID: 845 8220 2220
Passcode: 992597

Szemléletformáló rendezvénysorozatok eddigi előadásai a következő linken elérhetőek:

https://www.rolrol.hu/reszletek/eloadas-sorozat-balatonrol-jovorol