Új rendőrkapitány szolgál Balatonalmádiban (veol.hu)

Hirtelen személycserék történtek a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon. A Várpalotai kapitányság vezetőjének leváltása Balatonalmádit is érintette. A kapitányság vezetője a Közrendvédelmi osztály eddigi vezetője, Borbély Zoltán alezredes. 

Indokolás nélkül visszavonta Csányi Zoltán rendőr ezredes, a Várpalotai Rendőrkapitányság vezetőjének vezetői kinevezését Fellegi Norbert rendőr ezredes, Veszprém megyei rendőr-főkapitány, november 25-én, közölte a rendőrség.  A Várpalotai Rendőrkapitányság vezetőjének Linczmayer László rendőr alezredest, Balatonalmádi korábbi rendőrkapitányát nevezte ki.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Vezetője, Dr. Fellegi Norbert rendőr ezredes 2019. november 26-i hatállyal megbízta Borbély Zoltán rendőr alezredest a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi osztályának eddigi vezetőjét – a Balatonalmádi Rendőrkapitányság vezetői feladatainak ellátásával.

A megyei rendőrfőkapitány tájékoztatta az állományt az új vezető személyének kiválasztási szempontjairól. A megbízott kapitányságvezető, Borbély Zoltán rendőr alezredes úr röviden elmondta, hogy milyen szakmai elvárások szerint tervezi a rendőrkapitányság irányítását.