Új főtanácsadót kap Hévíz (turizmus.com)

H. Horváth Orsolya 2019. november 30-én távozott a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatói pozíciójából. A fiatal szakember azonban nem fordít hátat Hévíz turizmusának, február elsejétől az önkormányzat kötelékében, főtanácsadóként segíti a turisztikai célkitűzések megvalósítását.

A nemzetközi kapcsolatok kiépítése és ápolása, a nemzetközi projektek menedzselése éppúgy feladatai közé tartozik majd, mint a hazai turisztikai fejlesztésekkel kapcsolatos pályázatok koordinálása, illetve a város diplomáciai képviselete – tudósít a turizmus.com.  Ahogy korábban, a szakember főtanácsadóként is kiemelten kezeli majd a szakmával való kapcsolattartást, mind helyi, regionális, országos és nemzetközi szinten. Az új pozíció létrehozását szakmai okok indokolták.

A szakember elmondta: bízik abban, hogy a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. vezetőjeként megszerzett tapasztalatot a jelenlegi feladatkörben is kamatoztatni tudja. “Arra törekszem, hogy a helyi turisztikai szereplők érdekei továbbra is megjelenjenek az őket érintő kérdésekben” – nyilatkozta a turizmus.com-nak.

H. Horváth Orsolya. Első feladatai közé nemzetközi projektek, illetve a Giro d’Italia kerékpáros körversennyel kapcsolatos teendők tartoznak.