Tankonyhát kaptak és birtokba vehették a sportcsarnokot a diákok Tihanyban (Tihanyi Visszhang)

Egy tanteremben két blokkos tankonyhát alakítottak ki, a tihanyi Bencés Általános Iskolában. Emellett a diákok birtokba vehették a már korábban elkészült sportcsarnokot is és alsó udvart. 

Fejesné Szalai Henrietta tanárnő ötlete és szervezésének végeredményeként egy tanteremben két blokkos tankonyhát alakítottak ki, amely révén színesebbé válnak a Bencés Általános Iskolába járó diákok technika órái – írja a Tihanyi Visszhang. A fejlesztés szülői adományokból (eszköz- és kivitelezési munkálatok), valamint bútorbolti felajánlásból, az iskolai Szülői Szervezet támogatásából, templomi gyűjtés és többek munkájának eredményeként valósulhatott meg.

Az előző tanév végére befejeződött a sportcsarnok építése. Örömmel vették birtokba gyerekek és tanárok egyaránt az új sportcsarnokot, illetve a viszszakapott alsó udvart. Az idei évben további fejlesztések történtek az iskolaudvaron. Önerőből befejezték a streetball pálya felfestését, egy névtelenséget kérő adományozó jóvoltából pedig új, kültéri fitness eszközöket telepítettek a műfüves focipálya és a sportcsarnok közötti területre, – ezzel egy igazi sportudvar jött létre.