Szünetel a szülészet-nőgyógyászati fekvőbeteg ellátás a keszthelyi kórházban

Átmenetileg szünetel a szülészet-nőgyógyászati fekvőbeteg ellátás a keszthelyi kórházban 2024. április 19-étől – tájékoztat az egészségügyi intézmény közösségi oldalán.

Mint írják, a járóbeteg ellátást és az egynapos beavatkozásokat változatlanul biztosítják, míg a fekvőbetegek ellátásának folytonossága érdekében a térség négy kórházával megállapodtak annak érdekében, hogy a betegek a továbbiakban is hozzájuthassanak a szükséges ellátáshoz.

Az egészségügyi ellátókkal kötött megállapodás alapján a Keszthelyi Kórház körzetébe tartozó települések lakóit az alábbi intézmények fogadják:

Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház:
Balatongyörök, Cserszegtomaj, Dióskál, Egeraracsa, Esztergályhorváti, Gétye, Gyenesdiás, Hévíz, Karmacs, Ligetfalva, Nemesbük, Rezi, Vállus, Várvölgy,
Vindornyafok, Vindornyalak, Vindornyaszőlős, Vonyarcvashegy, Zalaapáti, Zalacsány, Zalaköveskút, Zalaszántó, Zalaszentmárton, Almásháza, Tilaj, Döbröce,
Kallósd, Kehidakustány, Kisgörbő, Nagygörbő, Kisvásárhely, Mihályfa, Óhid, Sénye, Sümegcsehi, Szalapa, Zalaszentgrót, Zalaszentlászló.

Nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház:
Keszthely, Alsópáhok, Felsőpáhok, Bókaháza, Sármellék, Szentgyörgyvár, Zalavár, Zalaszabar.

Ajkai Magyar Imre Kórház:
Bazsi, Sümegprága, Badacsonytomaj, Badacsonytördemic, Balatonederics, Hegymagas, Lesencefalu, Lesenceistvánd, Lesencetomaj, Nemesvita, Szigliget, Uzsa.

Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház:
Balatonberény, Vörs, Balatonszentgyörgy, Hollád, Tikos, Főnyed, Szegerdő.

A Facebook bejegyzés szerint a Keszthelyi Kórház vezetése az irányító kórházzal együttműködve mindent megtesz azért, hogy az aktív szülészet-nőgyógyászati betegellátás a lehető legrövidebb időn belül helyben váljon elérhetővé.

https://www.facebook.com/photo?fbid=395818696598046&set=a.119027270943858