Itt lehet a Balaton új hajóival utazni áprilisban (likebalaton.hu)

Az új hajók a régiekkel együtt szelik a hullámokat. Aki biztosan újjal szeretne utazni, érdemes előre megtervezni – írja a likebalaton.hu.  


Április 14-én Siófok-Balatonfüred-Tihany vonalon fogják járni a menetrendet, így érdemes lesz ezt az úti célt kitűzni, ha a Balaton környékén jársz.

Az új Balaton katamaránnal áprilisban két hétvégén keresztül (04.20-21. és 04.27-28.) Siófokon találkozhatsz 1 órás sétahajónkon. Kapcsolódj ki a fedélzetén és csodáld meg a tavaszi panorámát a tó közepéről!

Tomaj nevű új katamaránnal a hónapban a következő helyszíneken lesz lehetőség hajózni:

Április 20-án szombaton a Hajózási évadnyitó rendezvény keretében mutatkozik be Fonyód-Badacsony útvonalon. Ingyenes hajózási lehetőséggel és a badacsonyi kikötőben szórakoztató- és kézműves gyermekprogramokkal várjuk az érdeklődőket.
04.21-én vasárnap pedig már menetrendi járatban fog közlekedni Fonyód és Badacsony között.
Április 27-én, a hónap utolsó hétvégéjén a balatonboglári Balaton Csavargőzös megnyitója keretében mutatkozik be a Tomaj katamarán. Balatonboglár és Révfülöp között ingyenesen kelhetsz át vele a nap folyamán 12:00 és 14:00 óra között. Ezt követően 04.28-án vasárnap ismét Fonyód-Badacsony hajóúton menetrendben fog közlekedni – olvasható a likebalaton.hu oldalon.