Szeretetcsomagot küldött a siófoki kórháznak a DRV (sonline.hu)

Szeretetcsomagokkal köszönték meg a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai a Siófoki Kórház orvosainak, ápolóinak és az intézmény valamennyi dolgozójának munkáját.

A társaság is csatlakozott ahhoz az országos mozgalomhoz, amit egy kétgyermekes édesanya, Janklovics Natasa indított, miután egy szűrővizsgálat alkalmával szembesült azzal az embert próbáló munkával, ami a kórházakban zajlik – írja a sonline.hu.  A fiatal nő a közelmúltban egy facebookos anyuka csoportba írta ki, hogy élelmiszercsomagokat szeretne küldeni a frontvonalban teljesítő kórházi dolgozóknak. Kezdeményezéséhez egy hét alatt több száz anyuka csatlakozott, országos mozgalommá nőtte ki magát.

A Kórházi Szeretetcsomag nevű Facebook-csoportban segítségével Siófokon is többen álltak a mozgalom mögé, többek között a DRV Zrt. munkatársai is elkészítették saját szeretetcsomagjaikat.

A dolgozóink több kilónyi sajtos tallért sütöttek, melyeket egy-egy kedves üzenettel díszítve zacskóztak be, és amire a legbüszkébbek vagyunk, 185 gyerekrajzot és szeretet­üzenetet küldtek a munkavállalóink nagy szeretettel

– mondta Lakatos Edina, a társaság sajtószóvivője.

A csomagokat pénteken adták át a Siófoki Kórház dolgozóinak egy kedves üzenet kíséretében, amiben a DRV Zrt. munkatársai végtelen hálájukat fejezik ki az áldozatos gyógyító, ápoló munkáért.