Pünkösd hétvégéjén indul a nyár Siófokon (siofok.hu)

Hosszú várakozás után Pünkösd hétvégéjén végre elindulhat a nyári pezsgés Siófokon. A városban számos attrakcióval várják a látogatókat. 

Bár az időjárás még egyelőre marad tavaszias, érdemes elővenni a fürdőruhát, hiszen a Galerius Élményfürdő és Wellnessközpont május 22-24. között újra szeretettel várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket – írják a város honlapján.  Az alagsori és az emeleti Szaunavilág, a sóbarlang és a kültéri medence Pünkösd után is minden péntek-szombat-vasárnap nyitva tart: az alagsor 15-20:30-ig, az emelet pedig 9-20.30-ig.

A siófoki Nagystrand egész hétvégén díjmentesen látogatható, sőt az Óriáskerék is újra forog szombattól. Délután 16 órától csodálhatjuk meg az 50 méter magas kerékről a balatoni panorámát, és egészen este 22-ig gyönyörködhetünk a látványban.

A kirándulni vágyók vízre is szállhatnak, hiszen sétahajózási lehetőségekből sem lesz hiány.

A siófoki Kommunikációs és Turisztikai Iroda és Tourinform munkatársai a napokban indították útjára a város új hivatalos turisztikai oldalait.

Hamarosan izgalmas nyereményjátékot is indítanak, ahol értékes ajándékok lelnek gazdára. Kalandos, városi kódfejtő játékunk pedig nyári színekbe öltözve tér vissza nem sokára, mellyel játszva fedezhetjük fel Siófokot – teszik hozzá.