Pénteken civil-bemutatkozóval nyit a siófoki Civil Ház

Rendezvénnyel nyitja meg Siófokon kapuját a tavalyi városnapon átadott, azóta berendezett, felszerelt Civil Ház a helyi civil szervezetek előtt. Április 14-én a helyi civil szervezetek bemutatkozhatnak egymás és a város nagyközönsége előtt. Egész napos, nyilvános, ingyenes programsorozattal várja a városlakókat, egyesületi tagokat április 14-én a ház vezetősége – írja a siofok.hu.

 

A teljes rendezvény ingyenesen látogatható, az esti koncert a ház biztonsági előírásai miatt regisztrációhoz kötött. Sajnos a regisztráció véget ért, online jelezte már részvételét a koncerten 150 fő – ennyi a rendezvényterem befogadóképessége.

A szervezőség arra kéri az egyesületeket, hogy aki részt szeretne venni a 10 órakor kezdődő civil-bemutatkozón, az részvételi szándékát a chsiofok@gmail.com email címen jelezze szerdáig, április 12-ig! A rendezvényteremben egy asztalnyi helyet 1,5 méter szélességben biztosítanak a részvételi szándékukat előre jelző szervezetek számára, standjuk kialakításához (asztalt és paravánt nem tudnak biztosítani). Ezen túl minden egyesületi vezetőt várnak a 13 órakor kezdődő Civil kerekasztalra. A részt venni szándékozókat ugyancsak arra kérik, hogy jelentkezzenek írásban ugyanezen az emailcímen szerdáig.