Pályafelújítások és menetrendi módosítások a vasútvonalakon

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat – tájékoztatta közleményben a MÁV a hirbalaton.hu-t.

A Balatonszentgyörgy–Ukk vonalon szeptember 14-től 17-ig egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Keszthely és Tapolca, illetve Keszthely és Sümeg között pótlóbuszok szállítják az utasokat pályafelújítás miatt.

A Budapest–Székesfehérvár– Tapolca vonalon szeptember 25-ig  meghatározott éjszakánként Szabadbattyán és Balatonfüred, illetve Aszófő között egyes esti és hajnali vonatok módosított menetrend szerint közlekednek felújítási munkák miatt. Székesfehérvár és Balatonfüred, illetve Aszófő között pótlóbuszok szállítják az utasokat a hirdetmény megjegyzés rovatában feltüntetett napokon.

A Kaposvár–Fonyód vonalon szeptember 21-től 25-ig a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Szeptember 21-től 23-ig Osztopán és Fonyód,  24-től 25-ig Kaposvár és Osztopán között pótlóbuszokkal kell utazni. A vonalon karbantartást végeznek.

Az ideiglenes menetrendi változásokról bővebb tájékoztatás a MÁVDIREKT információs szolgálatánál a +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámon kérhető. Telekom hálózatból a +36 (30) 499 4999-es, Telenor hálózatból a +36 (20) 499 4999-es, a Vodafone hálózatból pedig a +36 (70) 499 4999 számon érhető el a MÁVDIREKT. A részletes menetrend megtalálható a www.mavcsoport.hu internetes honlapon a Vágányzári hírekben. A GYSEV vágányzári menetrendjei itt olvashatók:

További információk itt találhatók.