Nyílt napok a balatonfüredi síiskolában

Ingyenes nyílt napokra várják kicsi és nagy, régi és új tanítványaikat, vendégeiket a balatonfüredi síiskolában.  Szeptember 9-én és 10-én  lehetőség lesz kipróbálni a síelést és snowboardozást, megismerkedni oktatóikkal, csoportos órára regisztrálni és magánórára időpontot egyeztetni.

A nyílt napokon lehetőség lesz megismerkedni a Magyar Snowboard Szövetség Riglet programjával, mely a legkisebbeknek kínál snowboard tanulási lehetőséget – áll síiskola honlapján.

A Burton Riglet olyan speciális felszerelést, eszközöket használ, amellyel a tanulók kifejezetten a snowboardosokra szabva fejlesztik a képességeiket. Magasan képzett oktatókkal, kis létszámú csoportokban, optimális tanítási terepen lehet könnyedén elsajátítani a snowboard alapokat, már a legkisebbeknek is.

A Riglet oktatás játékos, színes, biztonságos, gyerekekre szabott elemek, és a gyerekek nyelvén értő oktatók. A snowboardozás élmény, de fontos, hogy az alapok stabilak legyenek!

A tandtsport jóvoltából megismerkedhetünk a 2023/2024-as HEAD sílécekkel, snowboardokkal és sícipőkkel, valamint tekerhetünk egy kört HEAD kerékpárral is.