Nyereményért cserébe a közönség segítségére számít a Kultkikötő

A működés szempontjából leginkább feszítő kérdések megválaszolásában kéri a közönség segítségét a Kultkikötő.

 

A Kultkikötő 15 éve szervez kulturális programokat a Balaton-parti településeken. Az immár öt állandó helyszínen – Balatonföldváron, Balatonbogláron, Balatonszárszón, Balatonfenyvesen és Badacsonyban – működő összművészeti programsorozat szervezői a közönség igényeihez illeszkedő, biztonságos évadra készülnek és (többek között) arra kíváncsiak, hogy a nézők milyen preferenciák alapján hoznak döntést, amikor meglátogatnak egy kulturális programot.

„Kevés nehezebb dolog van manapság a kulturális programokat szervezők életében, mint tervezni. A lehetőségeink mérlegelésekor arra jutottunk, hogy a legokosabb dolog, amit tehetünk, ha találgatás helyett a közönségünkhöz fordulunk, és az Önök segítségét kérjük a Kultkikötő működése szempontjából leginkább feszítő kérdések megválaszolásában. Ezért most arra kérjük önöket,
hogy a kérdőívünk kitöltésével segítsék munkánkat és azt, hogy az Önök igényeihez leginkább illeszkedő produkciókkal, szolgáltatásokkal készülhessünk a 2021-es évadunkra” – olvasható a rendezvénysorozat felhívásában.

A szervezők bíznak benne, hogy a válaszok alapján arról is képet kapnak, hogy a jelenlegi járványhelyzet csillapodása után a nézők milyen preferenciák alapján hoznak döntést, amikor meglátogatnak egy-egy kulturális programot. A kérdőívet az alábbi linkre kattintva, 2020. november 17-ig lehet kitölteni.

A teljes kérdőívet kitöltők sorsoláson vesznek részt, melynek díjai:

– 2 darab, két főre szóló, hat tételes borkóstolót és sajtválogatást tartalmazó ajándékutalvány a Laposa Birtok jóvoltából

– 10 darab, egy főre szóló, a 2021-es nyári évad során felhasználható Kultkikötő belépő.

A játékban azok vesznek részt, akik minden kötelezően kitöltendő (piros csillaggal jelölt) kérdésre választ adtak.