Nevezés a BALATON CLASSiC veteránautó versenyre

Siófok, Balatonalmádi, Tihany, Tapolca és Balatonfüred. Ezek lesznek idén is a június 1-i BALATON CLASSiC fő állomásai. A prolog Siófok főteréről rajtol május 31-én pénteken. Az útvonal a tavalyihoz hasonló de a feladatok és a „betét-program” más lesz. Megmarad a kétféle itiner (sárga és kék irány) és a feladatok végrehajtásához egy kis taktikázásra is szükség lesz – írják a szervezők a balatonclassik.hu oldalon.

A regisztrációnak ismét a Mercedes-Benz Siófok ad otthont és látja vendégül a versenyzőket. A prológ befutója Balatonalmádiban, a Hunguest Hotel Bál Resort szálloda főbejáratánál lesz idén is. A verseny szombaton, június 1-én indul Almádi főteréről és az útvonala Tapolcánál fordul vissza, a Hotel Pelionban elfogyasztott ebéd után. Nem fog hiányozni a programból Tihanyban a Piac Platz és az uzsonna, valamint a Balatonfüredi Tagore sétány sem.

A versenyre minél hamarabb érdemes nevezni, mert a nagy érdeklődésre tekintettel idén is maximum 120 nevezést tudnak a szervezők elfogadni, így ha a létszám betelik, akkor sajnos a nevezések visszautasításra kerülnek.

A nevezés részleteiről, áráról itt lehet olvasni.