Nagyszínpad a Balaton közepén

Idei utolsó nagy dobásához érkezett a MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat. Kompkoncerttel búcsúztatják az idei szezont, nem is akármilyennel: két komp kapcsolódik össze Szántód révben szeptember 10-én, szombaton este és kezdetét veszi a 2 és fél órás utazás Lovasiékkal és a Kiscsillag dalaival.

Gyakran emlegetjük istencsapásként a klímaváltozást, szörnyülködünk az egyre gyakoribb hőségriasztások okán, ám a kora őszi ” még majdnem nyár” mindenki szívét megmelengeti.
A Balatonnál különösen ajándék a hosszúra nyúlt nyári időszak, a meleg nyári nap. Vénasszonyok nyara, mondják – ezen a nyárias hétvégén azonban nem feltétlenül a hajlott korú hölgyek váltanak majd jegyet Tihany- rév kompátkelőnél, bár a Kiscsillag az a formáció, akinek zenéje az autentikus hazai alterrock rajongói mellett az örök fiatalokat is megszólítja.

Ez a Kiscsillag várhatóan igen fényesen ragyog majd a balatoni éjszakában, visszaidézve az idei nyár sok kellemes emlékét.

A május óta tartó MOL Nagyon Balaton programjai az előzetes becslések szerint egymillió vendéghez érnek el a szezon végéig.

(12:45)