Mondtatok egy jó helyet: Tapolcai-tavasbarlang (videóval)

A Magyar Turisztikai Ügynökség „Mondj egy jó helyet, találj egy még jobbat!” őszi belföldi kampánya keretében elkészítette első úti kisfilmjét, amely a Tapolcai-tavasbarlangot mutatja be. Molnár Andit Sárdy Julianna, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság geotúravezetője kalauzolta a Tapolcai-tavasbarlang Látogatóközpontban.

A Magyar Turisztikai Ügynökség célja a hazai utazóközönség bevonásával inspirációt adni a belföldi utazásokhoz, a négyévszakos Magyarország felfedezéséhez, ismert és kevésbé ismert tájak, hazai úticélok bebarangolásához, új élmények kereséséhez – áll az ügynökség honlapján. A tapasztalatok alapján egyre hangsúlyosabb szerepet kap az utazások során élményeink azonnali megosztása a közösségi médián keresztül barátaink körében. Ezért mostantól teljesen új interaktív, a magyar utazókat és a helyi közösségeket bevonó kampánnyal népszerűsíti az MTÜ a hazai úti célokat a középpontban egy térkép alapú online élménymegosztó információs térrel, ahol bárki megoszthatja legkedvesebb helyeit, élményeit az egész országgal.

Az MTÜ továbbra is ajánl hazai úti célokat és attrakciókat, de arra ösztönzi az embereket, hogy osszák meg a számukra kedves helyeket, ajánljanak kevésbé ismert, ám vonzó látnivalókat, élményeket. A cél a hazai turisztikai desztinációk újabb és újabb arcainak bemutatása, és a belföldi lakosság saját élményláncainak megalkotása és megosztása.

hellomagyarorszag.hu oldalon a térképen elérhető dinamikus tartalmakon túl részletes információk találhatóak a desztinációnként elérhető kulturális, természeti látnivalókról, valamint a gasztronómiához és borkultúrához kapcsolódó vonzerőkről, egyebek között a Balatonboglári Gömbkilátóról, Szigligetről, a Badacsony környékéről, Hegyestűről, Hévízről, Keszthelyről.