Mindenki kedvenc játék mackója a Balatonra érkezik

A Marék Veronika népszerű mesesorozata nyomán készült Boribon nyaral című zenés bábelőadást Mórocz Adrienn, színész, bábszínész játssza a KultKikötő műsorán. A Thália Színház társulatának tagja a legkisebbek nagy örömére a szintén jól ismert Boribon-dalokat is elénekli majd. 

A Boribon utazik, Boribon és a hét lufi, Boribon, a bajnok, Boribon kirándul és a Boribon pancsol című, a Pagony Kiadó gondozásában megjelent kötetek nyomán készült előadást először 2020. július 12-én, a Kultkikötő balatonszárszói helyszínén, a Csukás Színházban mutatják be. Ezt követően a darabot július 17-én, Balatonfenyvesen , július 18-án, Balatonföldváron  és július 19-én, Balatonbogláron  láthatja a közönség.

A Kultkikötő Produkció előadásának cselekménye szerint Boribon és Annipanni néhány napos tóparti nyaralásra készül. Egy akkora tóhoz, ami majdnem olyan nagy, mint a tenger! Boribon azonnal pancsolni szeretne, csakhogy nyaralni menni nem ennyire egyszerű. A színpadon többek között felcsendül a Medvenyelv a Szúnyogos, A tenger és a Boribon mulatozik című nóta is.

A Boribon nyaral című előadás mellett, a Kultkikötőben közel 80 gyerekeknek szóló előadást szerveznek idén nyáron a Balaton környékén.