Minden idők legizgalmasabb fesztiválját ígérik Veszprémben (likebalaton.hu)

Nyolc napon át, három helyszínen, minden idők legizgalmasabb fesztiválkínálatával várja látogatóit jövőre a VeszprémFest. 


2021-ben nyolc napon át, három helyszínen, minden idők legizgalmasabb fesztiválkínálatával várja látogatóit a VeszprémFest. A História Kertben és a Várban felállított nagyszínpadokon a nemzetközi jazz, pop és világzene sztárjai lépnek majd fel, a prémium zenei fesztivál harmadik helyszínéül szolgáló Jezsuita Romkertben pedig a hazai zenei élet világhírű kiválóságai adnak koncertet. A szervezők most ez utóbbi programját hozzák nyilvánosságra.

Július 11 és 18 között rendezik a 2021-es VeszprémFestet. A fesztivál három helyszíne közül a História Kertben és a Várban felállított nagyszínpadok programjának részletes ismertetésére még várni kell, a harmadik, Jezsuita Romkertben rendezett, VeszprémFest Classic elnevezésű koncertsorozat fellépőit mutatjuk elsőként.
Július 16. és 18. között három rendkívüli produkciót láthat a közönség
A sorozat nyitányaként, július 16-án a VeszprémFest történetében legtöbbször fellépett művész, Miklósa Erika és Balázs János ZongOpera címmel ad koncertet.
Július 17-én a Paganini+ programmal Balázs János és Lendvay József mellett az a Szakcsi Lakatos Béla lép színpadra, aki 2004-ben ott volt az első fesztivál fellépői között.
Július 18-án a VeszprémFest Classic záróakkordjaként, Tompos Kátya és Balázs János Cziffra Café című estjét élvezheti a közönség
A VeszprémFest Classic koncertsorozat előadásai a Cziffra Fesztivál és a VeszprémFest közös szervezésében jönnek létre.

A teljes cikk itt elolvasható.