Megvan a közönségkedvenc balatoni hotel (turizmus.com)

A Balaton régió győztes szállodája ötödikként csatlakozott a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége és az Interakció Produkció által szervezett televíziós hotelverseny döntőseihez. Magyarország egyetlen televíziós, közönségszavazás alapú hotelversenye – az Alföld, Észak-Dunántúl, Budapest környéke és Északkelet-Magyarország régiók után – az októberi régiós versenyben is győztest hirdetett.

(Fotó: Interakció Produkció)

A Balaton régióban a nézők 33 százalékának a Hotel Silverine Lake Resort**** tetszett a legjobban, ami azt jelenti, hogy ez a szálloda nyerte el októberben A HÓNAP HOTELE címet és ott lesz az évad végi döntőben – írja a turizmus.com. A balatonfüredi szálloda részéről Rádóczy Andrea igazgatónő múlt hét pénteken vette át régió legjobbjának járó oklevelet a közönségszavazás és a műsor producerétől, Serfőző Zsolttól.

Bár az első helyet simán nyerte a Hotel Silverine Lake Resort****, a második helyért folyó verseny nagyon szoros volt a Balaton régióban. Az ezüstérmes a siófoki CE Plaza Hotel**** lett, csak pár szavazattal előzve meg a bronzérmés, balatonlellei BL YachtClub & Apartmentset. Mindkét szálloda a szavazatok 17 százalékát szerezte meg.

A versenyben induló szállodákat minden alkalommal egy-egy hétköznapi pár vagy család próbálja ki az RTL Klubon futó műsorban. A Hotel Silverine Lake Resort**** szállodát egy 5 fős család tesztelte.