Megtelnek a szállodák a márciusi hosszú hétvégén (sonline.hu)

Jó előre lefoglalták ünnepi szállásaikat a turisták a Balaton-parti szállodákban. Az egyik legkedveltebb úticél húsvétkor és a nemzeti ünnepen a Balaton, ahol már most is csak korlátozott számban lehet szobát foglalni.

Már egy hónappal ezelőtt megkezdődött a foglalás a Balaton-parti szállodákba. Rögtön a tavasz kezdetén két hosszú hétvége is pihenési lehetőséggel csábítja a családokat a magyar tengerhez.

– Folyamatosan érkeznek foglalások – mondta a sonline.hu érdeklődésére Lantos Eszter, a siófoki Hotel Yacht Wellness & Business értékesítési vezetője. – Idén azt vettük észre, hogy idejében foglalnak az emberek szállást. Már egy hónappal ezelőtt is érdeklődtek a húsvét és a március 15-i hosszú hétvége iránt. Készülünk programokkal és az látszik, hogy keresik is ezeket.

Ebben a szállodában a nemzeti ünnepen kávéházi hangulattal kényeztetik a vendégeket, így napközben is süteményekkel és kávékülönlegességekkel kínálják őket. Húsvétkor pedig a gyerekek kerülnek előtérbe, hiszen meglepetés bekészítés, nyuszisimogató, tojásvadászat és mesejáték előadás is gondoskodik a felejthetetlen ünnepről.

A sonline.hu dél-balatoni szállodákban érdeklődött a foglaltságról, programokról, kínálatról. A válaszok itt olvashatók.