Megérkezett az idei Balatoni Gasztrotérkép – Ezek a legjobb helyek a tónál (Femcafe.hu)

Mostantól mindössze egy kattintással letölthető a Balaton legjobb helyeit összegyűjtő applikáció, amelyben fiatal hazai vállalkozók új helyeit, a friss nyitásokat, és persze a már megszokott prémium vendéglátóhelyeket is bemutatják. Emellett készült egy papír alapú kiadvány is, amely több száz ponton elérhető a balatoni régióban és a fővárosban.

A 120 ezer példányban, összesen 64 vendéglátóhellyel megjelent kiadványban többek között a legjobb éttermek, borászatok, cukrászdák és szálláshelyek is szereplnek. Újdonság, hogy a Gasztrotérképet mostantól digitális formában is használhatjuk, a Balatoni Gasztrotérkép Applikáció iOS-re és Androidra is elérhetővé vált, így egy kattintással megtudhatjuk, hol vannak a hozzánk legközelebbi gasztrocélpontok.

Az első kiadás 2015-ben jelent meg, a márka egy baráti összefogásból nőtte ki magát mára egy, az egész Balatont felölelő, meghatározó gasztro-iránytűvé. Az idei az ötödik térkép, korábban két északi parti, egy déli parti és a tavalyi első, egész Balatont felölelő kiadvány jelent meg. A projektben résztvevő vendéglátóhelyek száma három év alatt megsokszorozódott, ami egyértelműen jelzi, hogy egyre több fiatal vállalkozó hisz a magas minőségű vendéglátásban, és a klasszikus értelemben vett “szezon” meghosszabbításában is – írja a femcafe.hu.