Már elérhetőek a jegyek az idei Tihanyi Szabadtéri Játékokra (Tihanyi Visszhang)

A Belső-tó partján álló szabadtéri színpadon, lenyűgöző környezetben színvonalas és népszerű előadásokat tekinthetnek meg a színházkedvelők ebben az évben is. A június 28–tól augusztus 31-ig tartó évadban népszerű darabok, vígjátékok, egyszemélyes előadások lesznek láthatók.

Minden pénteken és szombaton tartanak előadásokat, itt lesz majd többiek között Hernádi Judit, Pásztor Erzsi, Liptai Claudia, Dobó Kata, Bánsági Ildikó, Hűvösvölgyi Ildikó, Vándor Éva, Détár Enikő, Szinetár Dóra, Kern András, Mikó István, Csányi Sándor, Nagy Sándor, Szente Vajk, Szerednyey Béla és Csonka András – írta a Tihanyi Visszhang.

Egymást érik majd a vígjátékok. Hernádi Judit-Kern András párosa a Kalamazoo komédiában fergeteges színjátékot ígér, Csányi Sándor ezúttal a gyereknevelésről, a házasságról, a megcsalásról elmélkedik, ennek szinte ellentét párjaként a Nyolc nő is színpadra áll és lesz válási komédia is De kié lesz a kutya? címmel.

A színházi előadásokon kívül három musical is bekerült a repertoárba, színpadon lesz a világslágereket felvonultató Menopauza, a klasszikus Meseautó, és a Neoton dalokra épülő Szép nyári nap. A Budapest Bár is megtartja az elmaradhatatlan koncertjét, csütörtökönként pedig népszerű gyerekelőadások varázsolják el a kicsiket a Bujtor István Szabadtéri Színpadon. Hófehérke meg a törpék meseoperett formájában térnek vissza, itt lesz A kis hableány, Maugli, a dzsungel fia, az Oroszlánkirály, és zenés mesejáték keretében látható lesz A kiskakas gyémánt félkrajcárja.

A teljes program a színház honlapján megtalálható, ahol az előadásokra a jegyek is megvásárolhatók.