Kiválóságok a Siófoki Szakképzési Centrumban

Kiváló tanulóit és pedagógusait köszönti minden tanév végén a Siófoki Szakképzési Centrum. A siófoki Plázson június 12-én megtartott ünnepségen a példamutató szorgalommal rendelkező kitűnő tanulók, a versenyeken kimagasló eredményt elért diákok, a kiemelkedő közösségi munkát végző fiatalok, valamint kimagasló munkát végző pedagógusok részesültek elismerésben.

– A mi erőnk a tudásban rejlik. A Balaton, mint egységes földrajzi, társadalmi és gazdasági régió méltán tartozik az ország legfontosabb területei közé. Ennek az ígéretes környezetnek a gyarapodásához járulunk hozzá azzal a tudással, amit a Siófoki Szakképzési Centrum iskolái adnak. Ahogy alapfilozófiánkat is megfogalmaztuk: tudást viszünk a jövőbe, az év minden pillanatában – mondta el köszöntőjében Szamosi Lóránt, a Siófoki Szakképzési Centrum kancellárja.

Az idei esztendőben több, a Szakképzési Centrum intézményeiben dolgozó pedagógus vehetett át miniszteri elismeréseket az Emberi Erőforrások, valamint az Innovációs és Technológiai Minisztérium részéről.

Díjazott diákok:

Somlai Rita, Horváth Bálint, Verbóczki Luca, Czanik Gálint, Kucsera Robin, Marcall Ákos, Varga Vivien.

Díjazott pedagógusok:

Halász Sándor, Tálosné Ujságh Zsuzsanna, Bauer Gabriella, Horváth László, Zuborné Kovács Henriett, Varga Gabriella Magdolna

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Kásler Miklós miniszter Elismerő Oklevelet adományoz Tóth János, a Siófoki Szakképzési Centrum Bacsák György Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája pedagógusa részére kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Pedagógus Szolgálati Emlékérmet adományoz Bors József, a Siófoki Szakképzési Centrum Baross Gábor Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája pedagógusa részére.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, Palkovics László miniszter 2019. június 3-án „Szakképzésért és felnőttképzésért” díjat adományozott Kulcsár János pedagógus, a Siófoki SZC Marcali Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának nyugdíjas gyakorlati oktatásvezetője részére.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Pedagógus Szolgálati Emlékérmet adományoz Csabainé Molnár Erika, a Siófoki Szakképzési Centrum Baross Gábor Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája pedagógusa részére.