Két színpad programja elmarad Balatonfüreden

A Balatonfüredi Borhetek szervezői közölték, hogy a biztonság- és az egészségvédelem érdekében augusztus 20-22 között nem tartanak programokat a rendezvény Kékfrankos és Rizling elnevezésű színpadán. A Kisfaludy Színpad 500 fős létszámkorlátozással megtartja programjait. 

Az Államalapítás Ünnepe és hosszú hétvége jön, bizonyára sokan kelnek útra és érkeznek hozzánk, Balatonfüredre is. Fontos napok ezek valamennyiünk számára. Azonban az is fontos, hogy biztonságosan, egészségben teljenek el a hosszú hétvége napjai 

-áll a szervezők Facebookra feltöltött közleményében. 

Ezért úgy döntöttek, hogy augusztus 20-22. között a Rizling és a Kékfrankos színpad programjait nem tartják meg. Ezzel is megpróbálnak segíteni vendégeknek az odafigyelésben, a távolság biztonságos megtartásában. Cél, hogy kerüljék a csoportosulások adta lehetőségeket – teszik hozzá. 

A Kisfaludy színpad 500 fős korlátozással megtartja programjait, a vendégeket érkezési sorrendben fogadják. Így a zene sem marad el, hiszen a borhét vendégei is hallják majd a muzsikát – zárják soraikat.