Kábítószer-kereskedő Zamárdiban – Rendőrség

A rendőrség egy 25 éves külföldi állampolgárt fogott el Zamárdiban a Balaton Sound bejáratánál. Több műanyag tasaknyi kábítószergyanús tablettát, valamint nagy mennyiségű készpénz találtak nála, és a kábítószer-gyorsteszt is pozitív eredményt mutatott – a police.hu tájékoztatása szerint.

Két somogyi rendőrkapitány is szolgálatot teljesített a zamárdi rendezvényen péntek éjszaka. Egyikük a bejáratnál egy gyanúsan viselkedő személyre lett figyelmes. Igazoltatni akarta, amikor a férfi megkísérelt elmenekülni. A másik rendőrkapitány két társa segítségével még a helyszínen elfogta a 25 éves külföldi állampolgárt, H.M.-et. A ruházatának és csomagjának, majd csomagmegőrzőjének átvizsgálása során találták meg nála a kábítószergyanús tablettákat, és a nagymennyiségű készpénzt.

A fiatal férfit a Siófoki Rendőrkapitányságon állították elő. Miután a kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt jelzett, a nyomozók kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatását.

drogfogás-zamárdi

(17:26)