Jogerős ítéletet hozott a Keszthelyi Járásbíróság a bordélyház működtetésében segítő egykori táncoslány ügyében (zaol.hu)

Bordélyház  működtetésében segített az egykori  táncoslány , a büntetőügyben a Keszthelyi Járásbíróság csütörtökön tartott előkészítő ülését, és jogerős ítéletet hozott – közölte az egerszegi törvényszék.

 

A megállapított tények szerint egy 50 éves gyenesdiási – az eljárás alatt elhunyt – férfi, az ügy  elsőrendű vádlottja – 2007 óta bérelt Keszthelyen ingatlant, ahol night clubot üzemeltetett – írja a zaol.hu.

A bárban táncoslányokat alkalmazott, akik a vendégeket itallal kínáltak, táncoltak nekik, illetve prostituáltként a vendégek rendelkezésére álltak, velük igény esetén pénzért szexuális kapcsolatot létesítettek. Ehhez a férfi az épületrész földszinti részén lévő három, franciaággyal, zuhanyzóval ellátott szobát biztosított. Távollétében az üzletet 2018-tól egy 29 éves keszthelyi nő – az ügyben másodrendű vádlott –  vezette, aki az ingatlan egyik lakrészében élt, és korábban a bárban táncoslányként dolgozott. A szexuális szolgáltatást nyújtó prostituáltakkal ez a fiatal nő állapodott meg a szolgáltatások körülményeiről,  időpontot egyeztetett, szervezte a szobák beosztását, illetve a prostituáltaktól átvette a szolgáltatásért kapott teljes összeget, amit a szórakozóhely üzemeltetőjének átadott. Az örömlányokkal a pénzügyi elszámolásban mindkét vádlott részt vett, a prostituáltak az általuk  leadott pénz felét kapták vissza. A gyenesdiási férfi és segítője az így befolyt pénzből biztosította a bordélyház üzemeltetését, és bevételt is jelentett számukra.

A Keszthelyi Járásbíróság a történteket elismerő, a bűnösségét beismerő és a tárgyaláshoz való jogáról lemondó nőt bűnösnek mondta ki bordélyház fenntartásával, vezetésével elkövetett prostitúció elősegítésének bűntettében, ezért őt 1 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását 2 év próbaidőre felfüggesztette.