Ingyenes programokkal zárja a júliust a BLOKK Balatonalmádiban

Nyárfelező hétvégét tartanak július 21. és 23. között a Balaton egyik legújabb helyén a BLOKK-ban. A szervezők azt ígérik, senki sem fog unatkozni, aki betéved a szokatlan külsejű “konténer városba” Balatonalmádi központjában.

A három napig tartó eseményen bemutatkozik a BLOKK összes funkciója: kiállításokkal, koncerttel, DJ szettekkel, kézműves workshopokkal, hazai kisvállalkozók designer termékeivel és persze hűsítő italokkal várják a látogatókat hétvégén.

„Fel sem lélegeztünk és egy pillanat alatt a nyár feléhez értünk. Viszont mi arra gondoltunk, hogy a nyártemetés helyett ünnepeljük meg közösen az eddigi pezsgő élményeket és csapjunk bele együtt a “második részbe”!”- mondta a programról a BLOKK egyik rendezvényszervezője.

A közösségi tér Balatonalmádi központjában, a Corner Étterem szomszédságában található, de jól látható akkor is ha éppen a strandról egy fagyival a pályaudvar felé tartunk. A színes geometrikus minták és a kék konténerek jelzik: itt valami újdonságra számíthatsz.

A szezonálisan nyitvatartó helyszín nyár végéig számtalan ingyenes programmal várja a helyieket és a Balatonra látogatókat egyaránt.