Íme a veszprémi Utcazene Fesztivál első fellépői (veszpremunk.hu)

Lola Marsh, Blackwave, No Money Kids és La Chica a 2019-es Utcazene Fesztivál fellépői közt. Vasárnap este változott meg az Utcazene Fesztivál hivatalos Facebook eseményborítóképe, melyen jó néhány név és banda szerepel. A vehir.hu valószínűsíti, hogy a nevek az idei fellépők egy részét takarják.

A részletes programot még nem hozák nyilvánosságra a szervezők, de a Facebook szerint idén július 17-20 között Veszprémben biztosan ott lesz: a Wombo Orchestra, Lola Marsh, The Fat Bastard Gangband, Blackwave, La Chica, Riders Connection, No Money Kids, Town of Saints Duo, Bare Jams, Cocopilots, Dirty Zoo, Jake Green, James Leg,

Jenny And The Mexicats, LMZG Lamuzgueule, Roots Rising, Sion Hill, Swingrowers, Slim Paul, Slim Wild Boar, The Undercover Hippy, The Zap Show, Hugo Barriol, The Hillockers, Eliasse, Denna Kay és az Xtreme Blue Dog.

A rendezvény meghatározó szerepet tölt be a veszprémiek életében. A vehir.hu úgy fogalmaz, hogy aki itt nőtt fel, valószínűleg két dolgot vár igazán egy évben: a karácsonyt és az Utcazene Fesztivált, amely újraértelmezte a veszprémi nyár fogalmát. Veszprém  kulturális kiadványa a Vportré  interjút közöl a fesztivál főszervezőjével, Muraközy Péterrel, aki egyebek mellett arról is beszél, hogy idén megduplázzák a tehetségkutató pénzdíjazását: