Hévíznek adományozta alkotását Vass Géza (heviz.hu)

 

Vass Géza hévízi író adományozásának köszönhetően városi tulajdonba került a könyvtárat díszítő Magyarok története – Képes Krónika. A Buday Mihály festőművész által készített, a magyarság történetének kiemelkedő eseményeit bemutató képeket szerdán adta át az alkotó Papp Gábor polgármesternek és a Festetics Művelődési Központot képviselő Szabados Rudolfnak.

Papp Gábor polgármester elmondta: az önkormányzat nagy köszönettel és megbecsüléssel fogadta el Géza bácsi felajánlását.
– Géza bácsi tehetsége, szellemessége, a közéletben vállalt aktív szerepe révén üdítő színfoltja Hévíz életének, és munkásságával már eddig is olyat adott a közösségnek, ami a város szellemi kincseit gyarapítja. Örülök, hogy részesei lehettünk kisregényei megjelenésének, bemutatásának – idézi a heviz.hu a városvezetőt.
Örömmel vettünk részt kezdeményezésében, a szeretet fájának elültetésében az elmúlt évben. Géza bácsi értékes szereplője városunknak, aktivitása, pozitív életszemlélete irigylése méltó, és talán mindannyiunk számára példaként is szolgálhat – tette hozzá Papp Gábor.