Adománygyűjtés a füredi rászoruló családoknak (balatonfured.hu)

 

A Balatonfüredi Lions Club a balatonfüredi hátrányos helyzetű családok segítésére szervez gyűjtést illetve játék macikat juttatnak a beteg gyerekeknek. A november 20. – december 16. között zajló adventi jótékonysági adománygyűjtés, több a városban működő szolgáltatónál érhető el.

A Balatonfüredi Lions Club a füredi cukrászdákba, éttermekbe, szépségszalonokba helyezett ki perselyeket, ide várják az adományokat, amelyekből tartós élelmiszert vásárolnak majd a rászorulóknak. Elsősorban tartós élelmiszert, de ruhákat, játékokat is elfogadnak a családok. Az ilyen jellegű adományokat  december 16-ig Gáspár Ákos önkormányzati képviselő gyűjti. Elérhetősége: 30/451-8988.

A Lions Club Maci Kórház – Menjünk együtt haza elnevezésű akciója keretében két helyszínen: a Tesco pénztárak előtt, illetve a vásárcsarnokban várják a játék mackókat.
A macikat tisztítóba viszik, becsomagoltatják és így juttatják el a veszprémi kórház gyermekosztályára. Ezeket a macikat a gyerekek hazavihetik magukkal- írja a balatonfured.hu.