Hatalmasat újít a Balaton Sound (noizz.hu)

Idén hatalmas változások lesznek a Balaton Sound VIP szekcióját illetően. Erről, számos más érdekesség mellett, Lakatos Márk divattervező beszélt a noizz.hu-nak.

Fotó: balatonsound.com

A népszerű stylist lett ennek a formabontóan új VIP szekciónak a művészeti vezetője, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag a kreatív koncepció kialakításától a megvalósításáig a Sound csapatával együtt dolgozták ki az egésznek a stílusát, hangulatát, mely már az előzetes beszámolók alapján is óriási durranás lesz. A még inkább profi fesztiválélmény többek között abban nyilvánul meg, hogy az eddig megszokott egy nagy VIP részleg helyett, idén három tematikus VIP szekció áll majd a fesztiválozók rendelkezésére, illetve egy nagyon menő plázs is, ami egy olyan beach club szerű helyszín, amit a világ bármely részein a menőbb fesztiválokon tapasztalhat az ember.

A megújult luxus-VIP idén Hollywood tematikával kényelmes kanapékkal és különleges dekorációs elemekkel várja a vendégeit, különleges rálátást biztosítva a Nagyszínpad programjára. Ezen felül fotófal, sminkes lounge és masszázs is elérhető lesz. Az ital- és ételpultokon felül merch pult, zárható értékmegőrzők és külön mosdó is található a területen, érkezéskor pedig welcome drink és friss gyümölcsök várják a vendégeket. A Nagyszínpad programjai után exkluzív partik és meglepetés show-elemek is lesznek a VIP-ben, melyek cirkusz, tánc, fashion keveredésből összeálló kis minishowk lesznek.

A folytatás, sok-sok fotóval itt.