Idén is számos rendezvényen dübörögnek fel a motorok a Balatonnál (Origo.hu)

A Hungaroring Classic mezőnye 2017-ben hatalmas sikert aratott a magyar F1-es versenypályán – s nem véletlenül. Klasszikus autók és értékek vonultak fel itt, így az egyedülálló rendezvény szurkolóinak alkalmuk nyílt egy kis időutazásra. Ezt élhetik át újra a szerencsések a július 12-i hétvégén – ígérik a szervezők, – hiszen a hatvanas, hetvenes, nyolcvanas évek versenyautói és pilótáik biztosan különleges hangulatot varázsolnak majd a mogyoródi dombok közé. E mellett számos autós-motoros rendezvény lesz a Balatonnál is.

Legendás járműveket, emlékezetes versenyautókat és klasszikus régi darabokat ígér a Hungaroring Classic, amely egy egyedülálló kezdeményezés Magyarországon. A rendezvény minden autócsodákat kedvelő számára kihagyhatatlan élmény, a sokoldalú program izgalmas kalandra csábít júliusban. A jelentős esemény bekövetkeztéig azonban számos, témában hasonló rendezvényre invitálnak a szervezők, mint például a Free Chapter szezonnyitó motoros felvonulás, amely április 27-én kerül megrendezésre Tapolcán. Nem érdemes kihagyni, ha szereti a szép motorokat, vagy eddig sosem hallott még kétszáz Harley-Davidsont egyszerre dübörögni.

Aki az autószalonok, hangtechnikai cégek, gumiszervizek világában érzi otthon magát, vagy kíváncsi az autósiskolák bemutatkozására, műszaki és fényezéstechnikai bemutatókra, autó-motor szépségversenyre, katasztrófavédelmi bemutatóra, esetleg rendőrségi vetélkedőre, annak a Veszprémi Autó, Motor Kiállítás és Vásáron a helye május 25-26. között.

2019-ben immáron 20. alkalommal dübörögnek fel a motorok a Balaton partján, hogy a résztvevők négy napig átadhassák magunkat a szabadság mámorának. Június 5-9. között Alsóörsre, az Open Road Festre érkezik ugyanis a 80-as évek egyik legmeghatározóbb himnuszát jegyző Europe, akik ráadásul most egy színpadon állhatnak a Deep Purple egykori énekesével, a legendás Glenn Hughes-zal.

A teljes cikk és fotók itt találhatók.