Hatalmas nyárindító bulit és időutazást ígér a 30 éves siófoki Flört klub

1989-ben nyitotta meg kapuit a Flört the Club, akkor még Flört Disco névvel Siófok szívében és azóta is alappillére a hazai partykultúrának. Június 22-én szombaton egy hatalmas nyárindító bulival, megújult arculattal, és sztárfellépőkkel indítják el a szezont – áll a klub közleményében.

Június 22-én szombaton, a nyárindító bulira olyan fellépőket hívtak el, mint Budai, Andrewboy, Peter Makto és nem utolsósorban a helyi erők képviseletében a BalatonBeats párosa.

A nyári időszakban elsősorban a környéken nyaraló turisták éjszakai szórakozási igényeit hivatott kielégíteni a klub, de az ország minden területéről vonza az elektronikus underground zene kedvelőit. A szóbeszéd szerint nincs olyan fiatal aki ne fordult volna meg a Flörtben legalább egyszer a 30 év alatt, viszont most igazán érdemes lesz ismét ellátogatni, hiszen hétről hétre tartogatnak meglepetést a szervezők, többféle korosztály számára.

Június 29-én ünnepli a klub a 30. születésnapját, amit egy különleges időutazással kíván felejthetetlenné tenni. Négy egykori rezidens, Sterbinszky, Slam Jr., Szeifert és Kühl fog visszalátogatni a második otthonukba, hogy a trance zene szárnyán repülve élhesse át mindenki újra az élményt, amit a Flört jelentett egykor.

További információ és részletes programok a Flört the Club Facebook oldalán olvashatók.